Analyst: Indikasjoner på Bitcoin (BTC) forhøyet kobling med aksjemarkedet kan påvirke BTC nær trend

Topp krypto-aktivum etter markedsverdier, Bitcoin (BTC), har blitt fanget i en sideveis handelskamp de siste månedene.

Mens Bitcoin har konsolidert mellom $ 9.000 og $ 10.000, ble det åpenbart at både kjøpere og selgere ikke har vært i stand til å klemme på noen av disse nivåene, slik at investorer kjemper for klarhet

BTC tidligere ble sett på å ha underliggende styrke ser ut til å smuldre inn i en illusjon av svakhet da BTC-handelsvolumene avtok.

Interessant er at aksjer samtidig er bundet til sideveis handel da usikkerhet møtt med mangel på investorers klarhet i den perioden økonomien vil sprette tilbake til sin holdning før koronavirus. I løpet av de siste månedene begynner det å bli koblingen mellom Bitcoin, den faste guiden for kryptomarkedet og aksjemarkedet, særlig amerikanske aksjer.

I løpet av de siste ukene har denne korrelasjonen mellom BTC og aksjemarkedet blitt utrolig sterkere og stimulerer forestillingen om at kryptoinvestorer følger sporet av sine kolleger i de tradisjonelle markedene. Dette antatte „ekteskap“ gir forutsetninger om at BTC vil følge nøye med på aksjemarkedets trender.

Image Med tillatelse fra Skew

Nylig utgitte data fra analyseplattformen Skew bemerket at flaggskipets krypto-aktiva, Bitcoin og amerikanske aksjer S&P 500 har sett økt korrelasjon den siste tiden. Det ble sett en bølge i koblingsnivåene siden midten av mai mens den fortsatte å øke i juni.

Bitcoin (BTC) handles for $ 9137, en økning på 1,50% på dette tidspunktet. En kryptoanalytiker er inne på at den økte korrelasjonen mellom Bitcoin og S&P 500 kan føre til at den første kryptovalutaen viderefører en nedgang.

Bitcoin (BTC) nærtidsutvikling kan påvirkes av økt kobling med S&P 500 før en nedgang
Alex Krüger , en kjent økonom med kryptoanalytiker, mente at sammenhengen mellom kryptomarkedet og det tradisjonelle markedet kan gi Bitcoin en enorm nedgang, noe som fører til store tap på kort sikt.

Kruger gir rekkevidden for nedsiderebevegelsen å være så stor som $ 1000. dette uttalte han:

“Krypto har fulgt aksjer igjen de siste ukene. Diagrammer for store capser ser ganske dystre ut. Jeg plasserer høyere odds på et BTC 500-1000 ned trekk enn på et 500-1000 opp trekk. Redusert lang eksponering tilsvarende. Jeg vil bli overrasket om ikke 9K blir kjørt i løpet av de neste dagene. ”

En annen analytiker forventer at 25% fall i BTC-prisene nylig vil handle rundt $ 7 000 dollar, mens en fremtredende kryptoanalytiker, Tone Vays forventer at Bitcoin-konsolideringen vil vedvare i flere måneder.

Imidlertid kan det være som om den økonomiske situasjonen bedres og aksjemarkedet spretter tilbake, kan denne korrelasjonen mellom BTC og aksjemarkedet stimulere BTC til å gjenoppta en opptur langs aksjemarkedet.